Dursun Özbek canlı yayında Cenk Ergün'ü hedef aldı! 'Böyle istifa olmaz...'

Dursun Özbek canlı yayında Cenk Ergün'ü hedef aldı! 'Böyle istifa olmaz...'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı canlı yayında geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden Cenk Ergün'ü canlı yayında hedef aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla Galatasaray'daki görevinden istifa eden Cenk Ergün'ü hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Habertürk TV'de Mehmet Ayan ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Özbek, Ergün'e karşı bir kızgınlık duyduğunu vurguladı.

Ergün'ün usulüne uygun olarak istifa etmediğini ifade eden Özbek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cenk Ergün'ün istifa ediş şeklini tasvip etmiyorum. Ben onun ağabeyiyim, başkanıyım, patronuyum. Böyle sosyal medya üzerinden istifa olmaz. Bunu bir tarafa koyun. Onun ağabeyi olmam hasebiyle kırgınlık yok, kızgınlık var. Böyle istifa olmaz. Kendisiyle geçmiş dönemde de çalıştık. Sevdiğim, becerikli, işini bilen bir kardeşim. Gelirsin oturup konuşuruz, nedir derdin sıkıntın... Konuşma fırsatımız olmadı.

Belli bir süre seyahate gitti. Döndüğünde konuşacağız. Kızgınlık doğru kelime. Cenk'in ağabeyiyim ama kendisi neticede bir profesyonel. Bütün bu ilişkileri dikkate aldığın zaman bir usul vardır. Gelirsin anlatırsın, nedir ne değildir, yardımcı olabiliyorsak çözebiliyorsak çözelim. Buna fırsatımız olmadı. Transfer dönemi bitti, izne gitti. Geldiği zaman kendisiyle konuşacağım ama kızgın olduğum kesin"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN