Dünyanın en iyi genç futbolcuları arasında 2 Türk! İşte sıralamadaki Türk futbolcular

Dünyanın en iyi genç futbolcuları arasında 2 Türk! İşte sıralamadaki Türk futbolcular

Dünya futbolunda 2007 doğumlu en iyi genç yetenekler belli oldu. Listede 2 tane Türk futbolcu da yer aldı. İşte o isimler

İngiliz The Guardian, 2019'dan bu yana hazırladığı en iyi genç yetenekler listesinin 2007 doğumlu futbolcular raporunu yayınladı.

Listede 2 Türk futbolcu yer aldı. Listede toplam 60 futbolcu vardı.

Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulan Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Galatasaray'dan Ege Araç 2007 doğumlu en iyi genç yetenekler arasında gösterildi.

d4f398802cd44157880c424e0ee429f0.jpg

MUSTAFA HEKİMOĞLU MÜCEVHER OLABİLİR

Mustafa Erhan Hekimoğlu için, "Beşiktaş için unutulmaz bir sezon başlangıcı yaptı ve Galatasaray'la oynanan Süper Kupa finalinde gol attı. Kara Kartallar büyük bir potansiyele sahip forvet bulmuş gibi görünüyor. 17 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ilk maçına çıkmıştı ve şimdi düzenli olarak A takım kadrosunda yer alıyor. Beşiktaş, son birkaç sezonda genç isimlere şans verme konusunda bir ün elde etti ve Mustafa Hekimoğlu ile ellerinde bir mücevher olabilir. Uzun boylu, güçlü bir forvet, harika bir sağ ayağı ve oyunu okuma yeteneği var. Avrupa'dan ilgi gören Mustafa Hekimoğlu yakından takip edilmesi gereken bir oyuncu." yorumu yapıldı.

d4ca75393600433bab34aa865754c119.jpg

EGE ARAÇ A TAKIMA YÜKSELEBİLİR

Ege Araç içinse şu ifadelere yer verildi, "Ege Araç, Galatasaray'da genç takımlarda yükseliyor ve şu anda Türkiye U18 Milli Takımı'nın kaptanı. Orta sahada oynayan genç futbolcu iyi bir sağ ayağa sahip ve savunmada agresif. Topla oynarken deneyimli bir oyuncunun olgunluğuyla hareket ediyor. Etkileyici bir tekniğe ve iyi pas aralığına sahip. Çalışkan bir oyuncu. Bu sezonun bir aşamasında Galatasaray'da A takıma yükseldiğini görmek şaşırtıcı olmaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN