Dünya devleri Trabzonspor'un yıldız ismi için harekete geçti! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi...

Dünya devleri Trabzonspor'un yıldız ismi için harekete geçti! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi...

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekibin yıldız ismi için dünya devleri sıraya girdi.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fransız devleri Olympique Lyon ve Monaco bordo-mavili ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Fransız dünya devleri Olympique Lyon ve Monaco, Trabzonspor'un yıldız ismini transfer etmek için harekete geçti.

Milliyet'in haberine göre; Fransa Ligue 1 ekipleri Olympique Lyon ve Monaco, Trabzonspor'un Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier'i transfer etmek için düğmeye bastı.

Abdullah Avcı'nın takımda kalması için tecrübeli savunma oyuncusuyla bire bir görüşme yapacağı öne sürüldü. Tecrübeli teknik adamın yıldız savunma oyuncusunu takımda tutmak istediği ileri sürüldü.

LaLiga devinden Thomas Meunier sürprizi | Transfermarkt

32 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında 19 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 1 gol 7 asistlik katkı sundu. Thomas Meunier'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Belçikalı oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kulüpten teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğini daha önce bordo-mavililere ilettiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN