Dünya devi Montella'nın peşinde! Montella dünya devlerinin radarında

Dünya devi Montella'nın peşinde! Montella dünya devlerinin radarında

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, dünya devlerinin radarına girdi. Ay-yıldızlılarla birlikte önemli başarılar kazanan İtalyan teknik adam için flaş bir iddia ortaya atıldı.

EURO 2024'te A Milli Takımımızla önemli bir başarı yakalayan Vincenzo Montella, gösterdiği performansla büyük takımların radarına girdi.

İtalyan teknik direktör, İngiltere Premier Lig'in dev takımının dikkatini çekti. Ajansspor'un haberine göre, 50 yaşındaki teknik adama Manchester United talip oldu.

TEN HAG'IN YERİNE MONTELLA

United'ın ligde 14. sırada yer alması ve tüm kulvarlarda yalnızca üç galibiyet alabilmesi sonrası Erig Ten Hag'ın görevden alınma ihtimali gündeme geldi.

Haberde Manchester ekibinin, Erik ten Hag ile yollarını ayırması durumunda teknik direktör adayları arasında Montella'nın yer aldığı ifade edildi.

Montella, A Milli Futbol Takımı başında 17 maçta görev alırken, bu maçlarda 9 galibiyet 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN