Dünya Arda Güler’i arıyor! Zirveye yerleşti

Dünya Arda Güler’i arıyor! Zirveye yerleşti

Arda Güler sadece ülkemizde değil tüm dünyada konuşuluyor. Real Madrid oyuncusu gururumuz Arda Güler, milli maç sırasında attığı muhteşem golle hafızalardaki yerini koruyor. Tüm dünyanın dikkatini çeken Arda Güler zirveye ulaştı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Milli gururumuz Arda Güler'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak milli maç sırasında attığı muhteşem golle tüm dünyada ismi yankılandı. La Liga'nın en iyi takımlarından birisi olan Real Madrid'de hünerlerini sergileyen arda zirveye oturdu.

AVRUPA BASINI ÖVGÜYLE BAHSEDİYOR

Türkiye'nin Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği Euro 2024 maçında attığı muhteşem golle yıldızlaşan 19 yaşındaki Arda Güler, tüm dünyanın dikkatini çekti. Genç yetenek, global internet aramalarında zirveye yerleşirken, Avrupa basını da performansını övgüyle karşıladı.

1200x675-arda-guler-ve-mert-muldur-ilk-maclarin-en-iyi-golu-kategorisinde-aday-gosterildi-1718787245030.webp

ARDA GÜLER ETKİSİ GOOGLE'DA ZİRVE YAPTI!

Arda Güler'in maçtaki performansı ve attığı nefes kesen gol, sadece futbolseverleri değil, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Google aramalarında "Arda Güler" ismi global çapta zirveye yerleşirken, maç saatlerinde yapılan aramalarda keskin bir yükseliş yaşandı.

BBC'DEN ARDA GÜLER'E BÜYÜK ÖVGÜ!

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Euro 2024'ün ilk tur maçlarında öne çıkan beş oyuncu arasında Arda Güler'e de yer verdi. Genç yıldızın Gürcistan maçında attığı gol, "turnuvanın en güzel golüne aday" olarak gösterildi.

1200x675-arda-guler-muthis-golu-boyle-anlatti-bu-vuruslari-cok-calisiyorum-1718736216900.webp

AVRUPA BASINI ARDA GÜLER'E HAYRAN KALDI!

Arda Güler'in performansı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı. Bild, The Guardian, L'Equipe, Marca, La Gazzetta dello Sport gibi önemli yayın organları, genç yeteneği övgü dolu sözlerle manşetlerine taşıdı.

ARDA GÜLER'İN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK Mİ?

Euro 2024'teki bu etkileyici başlangıcın ardından tüm gözler Arda Güler'in üzerinde. Genç yıldızın, turnuvadaki performansıyla dünya futbolunda adından daha fazla söz ettirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN