Deniz Naki'nin istifa çağrısına Amedspor'dan yanıt: Kulübe zarar veriyor

Deniz Naki'nin istifa çağrısına Amedspor'dan yanıt: Kulübe zarar veriyor

Amedspor yönetimi, kulübün eski kaptanı Deniz Naki'nin kulüp başkanını istifaya çağıran açıklamalarının kulübe zarar verdiğini belirterek kulübün açıklayamayacağı hiçbir tasarrufunun olmadığını ifade etti.

Amedspor yönetimi, Deniz Naki'nin açıklamalarına yanıt verdi. Naki, kulüp başkanı Aziz Elaldı'nın "kulübe yakışmayan davranışlarda bulunduğunu" ileri sürerek istifa için süre vermişti. Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, bu iddialara karşı bir basın toplantısı düzenledi.

Baysal, kulübün şampiyonluk sürecinde tüm bileşenlerin katkı sağladığını, kurumsallaşma ve altyapı güçlendirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Naki'nin sosyal medya üzerinden yöneticilere yönelik eleştirilerini kabul edilemez bulduklarını vurgulayan Baysal, kulübün her türlü tasarrufunun açık olduğunu ve taraftarların kulübü desteklemeye devam etmesini istedi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Deniz Naki, “Aziz Elaldı, Amedspor'a yakışmayan başkanlık pratiklerin artık sona erecek. Sana hafta sonuna kadar istifa etmen için süre tanıyorum. Aksi taktirde yakışıksız pratiklerini kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalacağım" demişti.

Aziz Elaldı ise, "Açıklamaktan namertsin" şekliden açıklama yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN