COPA America finali öncesinde skandal olaylar

COPA America finali öncesinde skandal olaylar

Arjantin ile Kolombiya'yı karşı karşıya getirecek olan COPA America finalinin başlama saati, taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 5 kez ertelendi.

Amerika Birleşik Devlteleri'nin (ABD) ev sahipliğinde düzenlenen COPA America'nın final gününe skandal olaylar damga vurdu.

Resim

Final maçının oynanacağı Miami'deki Hard Rock Stadyumu'na biletsiz girmeye çalışan taraftarlar, büyük bir kaos yaratırken, güvenlik güçleri de sert önlemler aldı. Stadyumda kovalamacaların yaşandığı görülürken birçok taraftar da tutuklandı.

Resim

Öte yandan bazı taraftarların, stadyumun havalandırmasından içeri girdiği görüldü. Öte yandan Arjantinli futbolcu Mac Allister, annesini ve ailesinin stada girebilmesi için soyunma odasından çıkıp stadın kapısına geldi. Ayrıca Arjantinli futbolcuların aileleri tribünde Kolombiyalılarla yan yana. Bu yüzden tedirginlik hakim.

Resim

TSİ 03:00'te başlaması gereken dev final, 5 kez ertelendi. Taraftarlar, "ABD'de Dünya Kupası kesinlikle yapılamaz" diye sloganlar attı.

Copa America finali erteleme programı:

03:00'ten 03:30'a ertelendi.
03:30'dan 03:45'e ertelendi.
03:45'ten 04:00'e ertelendi.
04:00'ten 04:15'e ertelendi.
04:15'ten 04:20'ye ertelendi.

ABD, 2026 yılında FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN