Canlı yayında Ümit Karan'ın hesabı çalındı! 'O mu şikayet etti beni? Anlamadım ki...'

Canlı yayında Ümit Karan'ın hesabı çalındı! 'O mu şikayet etti beni? Anlamadım ki...'

Galatasaray'ın efsane ismi Ümit Karan'ın sosyal medya hesabı canlı yayında çalındı. Karan, yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken o anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Futbolun 100'ü" adı programda yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Programda yorumcu olarak yer alan Galatasaray'ın unutulmaz ismi Ümit Karan'ın sosyal medya hesabı canlı yayında çalındı. Karan, yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sunuculuğunu Ersin Düzen'in üstlendiği yorumcu koltuğunda ise Tümer Metin, Volkan Demirel ve Ümit Karan'ın yer aldığı "Futbolun 100'ü" adlı programda herkesi şaşırtan bir olay yaşandı.

Programın sunucusu Ersin Düzen'in 'Senin bu hesaba ne oldu ya?" sorusu sonrasında sosyal medya hesabını kontrol eden Ümit Karan, hesabının çalındığını fark etti. Büyük bir şaşkınlık yaşayan efsane golcü "Hesabımı mı patlattılar? Hesap askıya alındı diyor" diye konuştu.

Canlı yayında yaşananlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı. İşte o anlar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN