Can Uzun, büyük kulüplerin radarında

Can Uzun, büyük kulüplerin radarında

Bundesliga 2'de göstermiş olduğu performansla Almanya'yı kasıp kavuran Can Uzun, Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına girdi. Inter ve Newcastle United, 18 yaşındaki hücum oyuncusunu transfer etmek istiyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen Can Uzun, Almanya'yı sallamaya devam ediyor. Bu sezon forma giydiği 20 maçta 13 gol atıp, 3 de asiste imza atan Can, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girdi.

Sky De'nin haberine göre; İtalya Serie A'dan Inter ve İngiltere Premier Lig'den Newcastle United, Can Uzun'u kadrosuna katmak için yarışıyor.

Almanya doğumlu 18 yaşındaki hücum oyuncusu, alt yaş kategorilerinde Türkiye'nin formasını terletti. Almanya ve Türkiye, Can Uzun'u kendi milli takımlarına kazandırmak için rekabet halinde. Can'ın, Türkiye'yi seçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN