Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yollar ayrılacak...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yollar ayrılacak...

Kanarya, yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı golcü oyuncudan istenen verimi alamadı. Kanarya, yıldız golcüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta, pazar akşamı oynanan maçlarla sona erdi. 8.haftayı BAY geçen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız golcüyle yollarını ayırma kararı aldı.

Sezon başından bu yana hücum hattındaki oyunculardan yeteri kadar verim alamayan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Cenk Tosun'dan beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, milli yıldız ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Kanarya'ya transfer olduğu günden bu yana sadece 58 dakika süre alabilen tecrübeli golcü, takımına skor katkısı sunamadı.

Mourinho'nun Tosun'un performansından memnun olmadığı ve ayrılığa sıcak bakabileceği ileri sürüldü. Öte yandan golcü oyuncunun da yedek kulübesine mahkum olması nedeniyle takımdan ayrılma fikrine sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Cenk Tosun'dan fotoğraf çekilmek isteyen taraftara dikkat çeken yanıt | Futbol Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN