Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Serdar Aziz ile vedalaşan Fenerbahçe bir başka yıldızıyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, bir başka yıldızıyla da yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, Mourinho'nun raporu doğrultusunda takviye operasyonuna devam ederken bir yandan da tecrübeli teknik adamın planları arasında yer almayan oyunculara kulüp arıyor.

Bu doğrultuda Serdar Aziz ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, bir başka yıldızıyla daha vedalaşmaya hazırlanıyor. A Spor'da yer alan habere göre; Kanarya geçen sezon yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Umut Nayır ile yollarını ayırma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor'un Umut Nayır'ı kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulma konusunda zorluk yaşayan golcü oyuncunun Karadeniz ekibine transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, ikinci yarısında ise Pendikspor formasını terleten 31 yaşındaki golcü oyuncu, sezon boyunca toplamda 31 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 1 asiste imza atmıştı. Fenerbahçe, Umut Nayir'i Pendikspor'a kiraladı - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN