Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe, golcü ismine veda ediyor: Anlaşma tamam! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe, golcü ismine veda ediyor: Anlaşma tamam! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği oyuncularıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, golcü ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor. Kanarya'nn golcü isminin yeni durağı belli oldu.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katan Fenerbahçe, golcü ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kanarya'nın forvetinin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren sarı-lacivertli ekip, Portekizli hocanın takımda düşünmediği oyuncular ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertli ekip golcü ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, geçen sezon büyük umutlar ile kadrosuna kattığı, sezonun ikinci yarısında ise Pendikspor'a kiraladığı golcü oyuncu Umut Nayır ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sarı-lacivertli ekibin Umut Nayır transferi için Konyaspor ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekibin golcü oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Golcü oyuncu yeni sezonda Konyaspor formasını terletecek.

Fenerbahçe'den Umut Nayir için ayrılık olasılığı belirdi.

31 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon transfer olduğu Fenerbahçe forması altında 13 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Konyaspor'un bu transfer için Fenerbahçe'ye bonuslar dahil olmak üzere toplam 600 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN