Biri Hasan Arat'ı durdursun! İmmobile ve Silva'nın ardından Süper Lig'in yıldızı da imzayı atıyor: Kartal transfere doymuyor

Biri Hasan Arat'ı durdursun! İmmobile ve Silva'nın ardından Süper Lig'in yıldızı da imzayı atıyor: Kartal transfere doymuyor

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bu kez de geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu kez de yerli oyunculara yöneldi. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve İmmobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, yerli transferinde düğmeye bastı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista, Rafa Silva ve İmmobile gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, takımdaki yerli oyuncusunu artırmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, geçen sezon Fatih Karagümrük forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Can Keleş'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Kartal'ın Süper Lig'e veda eden Karagümrük'ün genç yıldızı Can Keleş ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 22 yaşındaki hücum oyuncusu, geçtiğimiz sezon İstanbul ekibinde 39 karşılaşmada görev alırken 5 gol 4 asiste imza attı.

Kartal'ın kısa süre içerisinde Karagümrük ile de anlaşmaya varması ve transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Can Keleş imzayı atıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN