Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat Dünya Kupası'nı kazanan yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat Dünya Kupası'nı kazanan yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer çalışmaları sürdüren siyah-beyazlılarda yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Birçok yıldızı kadrosuna katan Kara Kartal bu sefer çitayı arşa çıkardı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat Dünya Kupası'nı kazanan yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun.

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar transferlerini tam gaz sürdürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları büyük heyecana boğdu. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Başkan Hasan Arat Dünya Kupası'nı kazanan yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFERİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılar peş peşe sürpriz transferler imza atmaya devam ediyor. Son olarak gelen haber ise herkesi şaşkına çevirdi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Atlerico Madrid'de forma giyen Angel Correa'yı yakın takibe aldı.

yeni-proje-2024-07-21t102447-732.jpg

HASAN ARAT DÜNYA KUPASI'NI KAZANAN YILDIZI GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Beşiktaş, Atletico Madrid'in kadroda düşünmediği Angel Correa'nın durumunu takip ediyor. Haberde, oyuncu için henüz resmi bir teklif gelmediği ancak ilerleyen günlerden somut bir teklif gelebileceği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-21t102506-279.jpg

Yeni bir transfer politikası izleyen Atletico Madrid'in Correa için gelecek teklife olumlu yanıt vereceği belirtildi. Correa için Beşiktaş'ın yanı sıra Al-Ghafara'nın da oyuncuya talip olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN