Beşiktaş'tan yüzyılın transferi geliyor! Hasan Arat taraftarın eski aşkını Arabistan'dan alıp geliyor: 25 maçta 25 gol...

Beşiktaş'tan yüzyılın transferi geliyor! Hasan Arat taraftarın eski aşkını Arabistan'dan alıp geliyor: 25 maçta 25 gol...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer sürecini yönlendiren siyah-beyazlı yönetimden peş peşe bomba haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi geliyor! Hasan Arat taraftarın eski aşkını Arabistan'dan alıp geliyor. 25 maçta 25 gol. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda hedef şampiyon olmak. Özellikle hücum hattını genişletmek isteyen siyah-beyazlılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi geliyor! Başkan Hasan Arat taraftarın eski aşkını Arabistan'dan alıp geliyor. 25 maçta 25 gol.

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFERİ GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle hücum hattını zengin tutmak isteyen siyah-beyazlılar bu sefer beklenmedik bir transfere imza atmak üzere. Akşam'da yer alan habere göre, Al Nassr'dan ayrılması gündemde olan Anderson Talisca ile Süper Lig'in devlerinin ilgilendiği iddia edildi. Bu kulüplerin başında ise Beşiktaş gelmekte.

yeni-proje-2024-07-30t090903-940.jpg

HASAN ARAT TARAFTARIN ESKİ AŞINI ARABİSTAN'DAN ALIP GELİYOR! 25 MAÇTA 25 GOL...

Talisca'nın yeniden Türkiye'ye dönmek istediği belirtildi. Türkiye'de Talisca ile ilgilenen kulüplerin Fenerbahçe ve Beşiktaş olduğu vurgulandı. 13 milyon euro piyasa değeri bulunan futbolcuya Al Ain, BAE ve Al Shabab'ın da ilgisi var. Al Nassr ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.

yeni-proje-2024-07-30t090926-451.jpg

Talisca bu sezon Al Nassr formasıyla 25 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 25 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN