Beşiktaş'tan sürpriz Marcao hamlesi

Beşiktaş'tan sürpriz Marcao hamlesi

Trendyol Süper Lig ekiplerinen Beşiktaş, sürpriz bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ın eski stoperi Marcao ile ilgileniyor.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, şampiyonluk parolasıyla yeni sezona hazırlanıyor. Şu ana kadar Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Ciro Immobile ile gözleri üstüne çeken Siyah-Beyazlılar, taraftarlarını yine heyecalandırdı.

Sevilla'dan Marcao kararı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fotomaç'ın haberine göre stoper rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, eski Galatasaraylı Marcao'yu gündemine aldı. İspanya'da mutsuz olan Marcao için ise Sevilla'nın, oyuncuyla yolları ayırma kararı aldığı gelen bilgiler arasında. Menajeri tarafından Beşiktaş'a önerilen Brezilyalı futbolcu için yakın zamanda temasa geçilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN