Beşiktaş'tan stopere Portekizli dinamo! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 12 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun

Beşiktaş'tan stopere Portekizli dinamo! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 12 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Defans hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal'dan flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş'tan stopere Portekizli dinamo! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 12 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimizi sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda stoper arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan stopere Portekizli dinamo! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 12 milyon euroya imzayı attı, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN STOPERE PORTEKİZLİ DİNAMO

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılardan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Akşam'da yer alan habere göre stoper rotasyonunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir isme yöneldi. Siyah beyazlıların Juventus forması giyen Tiago Djalo ile ilgilendiğini aktarıldı.

yeni-proje-2024-08-29t102910-514.jpg

HASAN ARAT 24 YAŞINDAKİ YILDIZI GETİRİYOR! 12 MİLYON EUROYA İMZA ATTI, HAYIRLI OLSUN

Djalo Kara Kartal'ın stoper transferi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, İtalya Serie A ekibi Juventus'tan Tiago Djalo'yla ilgileniyor. 24 yaşındaki stoper, geçtiğimiz ara transfer döneminde Juve'nin kadrosuna katılmıştı.

yeni-proje-2024-08-29t102934-328.jpg

Piyasa değeri 12 milyon Euro olan oyuncuyu Juve, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağlamıştı. Çizme basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, oyuncu için Juventus'a teklif sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN