Beşiktaş'ta gol kralının bileti kesildi! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadan gönderiyor. Bavulunu toplayıp gidiyor

Beşiktaş'ta gol kralının bileti kesildi! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadan gönderiyor. Bavulunu toplayıp gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler sonunda netleşti. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta gol kralının bileti kesildi! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadan gönderiyor. Bavulunu toplayıp gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro yapılandırılması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. Beşiktaş'ta gol kralının bileti kesildi! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadan gönderiyor. Bavulunu toplayıp gidiyor.

BEŞİKTAŞ'TA GOL KRALININ BİLETİ KESİLDİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takımdan hangi futbolcuların ayrılıp kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre Kolombiya Milli Takımyıldızı James Rodriguez'i de isteyen 'bir daha çal Sam' şarkısı ile ünlenen Kazablanka şehrinin takımı Wydad'ın Vincent Aboubakar'a talip oldu.

yeni-proje-2024-08-07t134340-481.jpg

HASAN ARAT GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADAN GÖNDERİYOR! BAVULUNU TOPLAYIP GİDİYOR

Aboubakar, ocak ayından beri kendisine takım arıyor. O dönemde Brezilya'dan bir kaç takım kendisine talipti. Beşiktaş'ta kazandığı 3.3 milyon Euro'yu olmasa da milyon 1.5 Euro'ya kadar ödemeye hazır takımlar vardı. Ancak şimdi Brezilyalılar da ortadan kayboldu. Suudi Arabistan'dan Katar'a, BAE'den Rusya ligine kadar hiç bir üst düzey lig takımından teklif yok. Aboubakar'a gelen tek teklif Fas'ın Wydad Kazablanka takımından.

yeni-proje-2024-08-07t134349-067.jpg

Kısa süre önce Kolombiya Milli Takımı'nın yıldızı James Rodriguez'e teklif yapan ünlü "bir daha çal Sam" şarkısı ile ünlü Kazablanka şehrinin takımı Wydad'ın Beşiktaş'tan, Aboubakar'la görüşmek için izin istediği bildirildi. Kamerunlu yıldız kabul ederse Beşiktaş arkasına bile bakmadan bonservisini cebine koyup, hatta özel uçak tutarak Kazablanka'ya yollayacak... Gelen haberler ise Aboubakar'ın böyle bir teklifi kabul etme ihtimalinin yüzde 1 seviyesinde olduğu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN