Beşiktaş'ta deprem! Van Bronchorst: Bu 9 futbolcuyu kadroda istemiyorum! Hasan Arat'tan dev operasyon

Beşiktaş'ta deprem! Van Bronchorst: Bu 9 futbolcuyu kadroda istemiyorum! Hasan Arat'tan dev operasyon

Beşiktaş'ın kadrosunda büyük deprem paylaşıldı. Giovanni van Bronckhorst'un istekleri doğrultusunda 9 oyuncu ile vedalaşılacak. Hasan Arat'tan dev operasyon paylaşıldı. İşte Beşiktaş'ın transfer hedefleri...

BURAK ÖZTOPRAK

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını, o 9 oyuncuya veda ederek sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst kadroda istemediği oyuncuların listesini verdi. Hasan Arat'tan dev operasyon sonrasında yeni hedefler belirlendi. İşte o hedefler...

YENİ TRANSFERLERE KAYNAK OLACAK

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un isteğiyle kadroda büyük bir revizyona gidiliyor. Siyah-beyazlılar, 9 futbolcuyla yollarını ayırarak hem maaş yükünü hafifletmeyi hem de yeni transferlere kaynak yaratmayı hedefliyor.

hasan-arat-aajpg-7isf1l85k2jpwgqxfgwiq.jpg

GİDENLER VE HEDEFLENEN TASARRUF

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Daniel Amartey, Jean Onana, Alex Oxlade-Chamberlain, Javi Montero, Ante Rebic, Vincent Aboubakar, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Ajdin Hasic'in takımdan ayrılması bekleniyor. Bu futbolcuların gönderilmesiyle Beşiktaş yönetimi, yıllık 15 milyon euroluk bir maaş tasarrufu sağlamayı amaçlıyor.

b770f1666cab2d85f4a5f157017b1f4d6285deace1bfe417499018.jpg

YÜKSEK MAAŞLI TRANSFERLERİN YÜKÜ

Beşiktaş, yaz transfer döneminde Rafa Silva, Andre Paulista ve Ciro Immobile gibi önemli isimleri kadrosuna katarak iddialı bir takım oluşturdu. Ancak bu transferler, kulübün maaş bütçesinde önemli bir yük oluşturdu.

anderson-talisca-4e495-800.jpg

YENİ HEDEFLER: ASENSİO VE TALİSCA

Beşiktaş yönetimi, kadroyu yenileme çalışmalarına devam ederken, Real Madrid'den Marco Asensio ve Al Nassr'dan Anderson Talisca gibi yıldız isimleri transfer etmek istiyor. Ancak bu transferlerin gerçekleşebilmesi için öncelikle mevcut oyuncuların gönderilerek maaş bütçesinde yer açılması gerekiyor.

marco-asensio-real-madrid-cf-772531134.webp

BRONCKHORST'TAN BÜYÜK REVİZYON

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın performansını artırmak ve yeni bir yapılanmaya gitmek için bu radikal kararı aldı. Deneyimli teknik adam, yeni transferlerle birlikte Beşiktaş'ı daha rekabetçi bir hale getirmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN