Beşiktaş'ta 19 yaşındaki milli yıldızın bileti kesildi! Hasan Arat takımdan gönderiyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta 19 yaşındaki milli yıldızın bileti kesildi! Hasan Arat takımdan gönderiyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile emin adımlarla yoluna devam eden siyah-beyazlılarda önümüzde sezon için transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta 19 yaşındaki milli yıldızın bileti kesildi! Başkan Hasan Arat takımdan gönderiyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer mesaisi tam gaz sürüyor. Giovanni van Bronckhorst ile büyük bir çıkış yakalayan siyah-beyazlılarda gelecek sezonun transfer mesaisi devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta 19 yaşındaki milli yıldızın bileti kesildi! Hasan Arat takımdan gönderiyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TA 19 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİ KESİLDİ

Beşiktaş Süper Lig'de yoluna doludizgin devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gösterdiği performansla iyi bir çıkış yakalayan ve Avrupa devlerinin radarına giren genç yıldız Semih Kılıçsoy'a İtalyan devi talip oldu. Devre arasında yıldız oyuncu için temasa geçileceği belirtildi.

yeni-proje-2024-10-21t154239-325.jpg

HASAN ARAT TAKIMDAN GÖNDERİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Fussball Europa'nın özel haberine göre Serie A devi Milan, Semih Kılıçsoy'u devre arasında transfer edebilmek için Beşiktaş'a teklif sundu. Milan'ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi.

yeni-proje-2024-10-21t154221-300.jpg

Haberde ayrıca Everton'ın teklifinin de benzer seviyede olduğu ileri sürülürken Semih ve Bronckhorst ile ilgili ifadeler dikkat çekti. "Giovanni van Bronckhorst'un tek dokunuş üzerine kurduğu sistemine genç oyuncu Semih Kılıçsoy ters düştü." "Semih'in, topu takım arkadaşlarına oranla birkaç saniye daha uzun süre ayağında tutması onun bu sezon bulduğu süreyi düşürdü."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN