Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Almanya'dan geliyor...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Almanya'dan geliyor...

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik adamını belirlemek için düğmeye bastı. Kartal, yeni teknik adamını Almanya'da buldu.

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak ikinci maç öncesinde avantaj yakalayan Beşiktaş, yeni teknik adam arayışını hızlandırdı. Kartal, yeni hocasını Almanya'da buldu.

İç sahada Samsunspor karşısında alınan beraberlik sonrasında Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adam arayışlarını hızlandırdı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak 5 farklı teknik adam ile çalışan Beşiktaş, gözünü Almanya'ya dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'un teknik heyetine katılan Nuri Şahin ile masaya oturdu.

Siyah-beyazlı ekibin genç teknik adamı takımın başına geçirmek için Alman devi ile masaya oturduğu ve Nuri Şahin'in durumunu sorduğu ileri sürüldü. Şahin'in Beşiktaş'ın teknik direktör listesinin başında yer aldığı öne sürüldü.Nuri Şahin'in Borussia Dortmund mesaisi başladı - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN