Beşiktaş'ın sol bekine Barcelona'lı yıldız! Hasan Arat ilk uçakla İspanya'ya gitti. Dünya starı imzayı atıp İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ın sol bekine Barcelona'lı yıldız! Hasan Arat ilk uçakla İspanya'ya gitti. Dünya starı imzayı atıp İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar bu sefer yılın transfer bombasını patlattı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'ın sol bekine Barcelona'lı yıldız! Hasan Arat ilk uçakla İspanya'ya gitti. Dünya starı imzayı atıp İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda adeta transfere doymuyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın sol bekine Barcelona'lı yıldız! Başkan Hasan Arat ilk uçakla İspanya'ya gitti. Dünya starı imzayı atıp İstanbul'a geliyor.

BEŞİKTAŞ'IN SOL BEKİNE BARCELONA'LI YILDIZ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi yıldızları kadrosuna katan siyah-beyazlılar yeni bir transfer bombasını patlattı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Barcelona ile sözleşmesi sona eren Marcos Alonso için ilk hamlesini yaptı. 33 yaşındaki İspanyol defans oyuncusu için menajeriyle yapılan görüşmeden olumlu sinyaller geldi.

yeni-proje-2024-07-30t115334-353.jpg

HASAN ARAT İLK UÇAKLA İSPANYA'YA GİTTİ! DÜNYA STARI İMZAYI ATIP İSTANBUL'A GELİYOR

3 Ağustos'ta Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa finaline kadar yönetim ya sol stoper, ya da sol beki teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'e vermek istiyor. Bu arada Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel, Federico Chiesa'nın menajeri Fali Ramadani ile görüştü. Görüşmenin FC Barcelona'dan ayrılan Marcos Alonso için yapıldığı iddia edildi.

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel, Federico Chiesa'nın menajeri Fali Ramadani ile bir araya geldi. Her ne kadar İtalyan basını görüşmeyi Juventus'un yıldızının Beşiktaş'a geleceği şeklinde yorumlasa da, görüşme aslında Marcos Alonso için oldu.

yeni-proje-2024-07-30t115540-276.jpg

Marcos Alonso Kimdir?

28 Aralık 1990 tarihinde Madrid'de dünyaya gelen Marcos Alonso profesyonel futbol kariyerine Real Madrid Kastilya'da start verdi. Marcos Alonso daha sonra Bolton Wanderers, Fiorentina, Sunderland, Chelsea ve Barcelona kadrolarında yer aldı.

İspanya A Milli Takımı formasını 9 maçta terleten Marcos Alonso, İspanya U-19 Milli Takımı formasıyla 4 müsabakada görev yaptı.

Kariyeri başarılarla dolu olan Marcos Alonso; 1 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu, 1 İngiltere Premier Lig şampiyonluğu, 1 İspanya La Liga şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu, 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu, 1 FA Cup şampiyonluğu ve 1 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN