Beşiktaş'ın genç yeteneği Avrupa yolcusu! Takımdan az önce ayrıldı! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ın genç yeteneği Avrupa yolcusu! Takımdan az önce ayrıldı! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ta sürpriz sayılabilecek bir ayrılık yaşandı. Kartal, genç yeteneğiyle yollarını ayırdı.

Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, genç yeteneğiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kartal'ın genç yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sırbistan Süper Lig takımlarından IMT Belgrade, Beşiktaş forması giyen genç yetenek Aytuğ Batur Kömeç'i satın alma opsiyonuyla kiraladı. 20 yaşındaki savunma oyuncusu, sağlık kontrolleri için Belgrad'a gitti. Genç yeteneğin Sırp ekibiyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

19 yaşındaki stoper oyuncusu geçen sezon Beşiktaş formasını 2 resmi müsabakada terletirken toplam 7 dakika süre aldı. Siyah-beyazlı ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'tan Aytuğ Batur Kömeç'e profesyonel sözleşme - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN