Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: Yer yerinden oynayacak...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: Yer yerinden oynayacak...

Süper Lig'de 2014 yılından bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluk özlemine son vermek için kolları sıvadı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Maximin'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez gözünü ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Yeni sezonda Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, çilek transferi için kollar sıvadı. Kanarya, tarihi transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, Brezilyalı süper yıldız Talisca ve Arap ekibi Al Nassr ile anlaşmaya vardı. Arap ekibinden yıllık 12 milyon euro kazanan yıldız oyuncunun daha düşük bir rakama Fenerbahçe'ye 'evet' dediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Arap ekibinin forması altında 25 karşılaşmada görev alırken 25 gol 4 asiste imza attı.

2016-2018 arasında Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı yıldız, 80 maçta 37 gol 14 asiste imza attı. Talisca'nın Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Anderson Talisca için Barcelona iddiası | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN