Beşiktaş'a Sambacı stoper! Van Bronckhorst 20 yaşındaki yıldızı 'Alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor

Beşiktaş'a Sambacı stoper! Van Bronckhorst 20 yaşındaki yıldızı 'Alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar defans hattı için kolları sıvadı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'a Sambacı stoper! Van Bronckhorst 20 yaşındaki yıldızı 'Alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'a Sambacı stoper! Van Bronckhorst 20 yaşındaki yıldızı 'Alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor.

BEŞİKTAŞ'A SAMBACI STOPER

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılardan yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, defansın lider stoperini Rusya’da buldu. Siyah beyazlılar, Zenit’in yıldızı Robert Renan için resmi görüşmelere başladı. Yeni bir teklif sunan yönetim, Rus takımından haber bekliyor.

yeni-proje-2024-08-01t103021-152.jpg

VAN BRONCKHORST 20 YAŞINDAKİ YILDIZI 'ALIN' EMRİNİ VERDİ! HASAN ARAT İMZAYI ATTIRDI GETİRİYOR

Kara Kartal, Zenit'in yıldızı Robert Renan için resmi görüşmelere başladı. Zenit'in oyuncu için beklentisinin 15 milyon Euro olduğu belirtildi. Bununla birlikte siyah beyazlılar rakamı aşağı düşürüp ödeme planını da yıllara bölmek istedi. Sıyah beyazlıların Brezilyalı futbolcuya ilgisi ülkesinde büyük ses getirirken, Revista Colarada; haberi ve ilgiyi doğrulayan Robert Renan'ın temsilcisiyle konuştu. Genç futbolcunun menajeri, "Türk ekibiyle görüşme oldu" ifadelerini kullandı. 20 yaşındaki Brezilyalı stoper, geçtiğimiz sezon Internacional'de kiralık olarak forma giydi. Brezilya temsilcisinde 29 maça çıkan Renan, 2 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-08-01t103007-847.jpg

Avrupa'dan önemli takımların ilgisi olduğu bilinen Robert Renan, Brezilya'dan yükselen genç yeteneklerden biri. 11 Ekim 2003 doğumlu olan Renan, hem stoper hem de sol bek mevkilerinde oynayabilen çok yönlü bir futbolcu. Güçlü fiziği, çabukluğu ve sol ayağını etkili kullanabilmesiyle dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN