Beşiktaş'a La Liga'dan bomba transfer! Hasan Arat 23 yaşındaki yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'a La Liga'dan bomba transfer! Hasan Arat 23 yaşındaki yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda stoper arayışı sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'a La Liga'dan bomba transfer! Hasan Arat 23 yaşındaki yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gündeme düşen flaş iddia ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'a La Liga'dan bomba transfer! Hasan Arat 23 yaşındaki yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'A LA LİGA'DAN BOMBA TRANSFER

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda orta saha arayışı devam ederken sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre sol stoperde ısrar eden Giovanni van Bronckhorst, aradığı ismi La Liga'da buldu. Hocanın da onanıyla Beşiktaş, Real Sociedad'ın tecrübeli defansının peşine düştü.

yeni-proje-2024-08-17t133659-061.jpg

HASAN ARAT 23 YAŞINDAKİ YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kartal'ın önümüzdeki günlerde Jon Pacheco'nun transferi için hamle yapacağı öne sürüldü. İspanyol futbolcu geçen sezon takımında çıktığı 31 maçta, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-08-17t133715-977.jpg

Değeri 15 milyon Euro olan 1.84 boyundaki stoperin, Real Sociedad ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN