Beşiktaş'a gençlik aşısı! Hasan Arat 19 yaşındaki sambacıyı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'a gençlik aşısı! Hasan Arat 19 yaşındaki sambacıyı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak PSG'den Ndour'u transfer eden Kara Kartal'dan taraftarı heyecana boğacak yeni bir hamle geldi. Beşiktaş'a gençlik aşısı! Hasan Arat 19 yaşındaki sambacıyı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer gözler hücum hattına çevrildi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'a gençlik aşısı! Hasan Arat 19 yaşındaki sambacıyı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'A GENÇLİK AŞISI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları heyecanlandırdı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Chelsea’li 19 yaşındaki Angelo Gabriel için görüşmeleri sürdürüyor.

yeni-proje-2024-08-21t123717-077.jpg

HASAN ARAT 19 YAŞINDAKİ SAMBACIYI GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

PSG'den kiralanan Ndour'dan sonra Chelsea'den Angelo Gabriel hamlesi de bu çalışmanın başarıyla işlediğini ortaya koydu. Avrupa'dan gelecek vaat eden yıldızlardan olan Angelo Gabriel konusunda önemli adımlar atıldı. Bonservısı Chelsea'den olan 19 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon Fransa'nın Strasbourg takımında kiralık oynamıştı. Brezilyalı yıldızın bu sezon da Beşiktaş'ta kiralık olarak oynaması bekleniyor. Chelsea'nin Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı bildirildi. Şu anki görüşmelerde satın alma opsiyonlu kiralamadan ziyade tek sezonluk kiralamanın öne çıktığı ifade edildi. Kısa süre içerisinde görüşmelerin tamamlanıp transferin netlik kazanacağı dile getirildi.

yeni-proje-2024-08-21t123731-690.jpg

Siyah beyazlı takımdaki gençlik potansiyeli ön plana çıkıyor. PSG'den gelen 20 yaşındaki Cher Ndour'dan sonra Chelsea'den 19 yaşındaki Angelo Gabriel'e gidilmesi Avrupa'da da yankı uyandırdı. Ayrıca Beşiktaş'ın altyapısından yetişen 20 yaşındaki orta saha Demir Ege Tıknaz, 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy ve 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu da taraftarları heyecanlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN