Beşiktaş'a dünya starı geliyor! Hasan Arat 20 milyon euroya imzayı attırdı: 77 gol 63 asist...

Beşiktaş'a dünya starı geliyor! Hasan Arat 20 milyon euroya imzayı attırdı: 77 gol 63 asist...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Birçok yıldızı kadrosuna katan Kara Kartal yılın bombasını patlattı. Beşiktaş'a dünya starı geliyor! Hasan Arat 20 milyon euroya imzayı attırdı. 77 gol 63 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar özellikle orta saha için yıldız bir isim arıyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'a dünya starı geliyor! Başkan Hasan Arat 20 milyon euroya imzayı attırdı. 77 gol 63 asist.

BEŞİKTAŞ'A DÜNYA STARI GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle merkez orta sahaya deneyimli bir ismi transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi buldu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın PSG forması giyen Marco Asensio ile ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş, Paris Saint-Germain forması giyen 28 yaşındaki Marco Asensio ile ilgileniyor.

yeni-proje-2024-07-20t084246-878.jpg

HASAN ARAT 20 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI! 77 GOL 63 ASİST...

Haberde Beşiktaş'ın oyuncu için istekli olduğu ve 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Asensio'ya kiralama teklifi sunmaya hazırlandığı belirtildi. Kariyerinde Mallorca, Espanyol ve Real Madrid formaları da giymiş yıldız oyuncu güçlü fiziği ve etkili bitiriciliğiyle tanınıyor.

yeni-proje-2024-07-20t084333-095.jpg

Kariyerinde toplam 410 maça ulaşan İspanyol yıldız, 77 gol ve 63 asistlik skor katkı yaptı. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN