Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı! 179 milyon euroluk dünya yıldızı Beşiktaş'ta! 179 gol 267 asist...

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı! 179 milyon euroluk dünya yıldızı Beşiktaş'ta! 179 gol 267 asist...

Transfer çalışmalarını Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, yılın transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, 179 milyon euroluk süper yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı.

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bir bombayı daha patlattı. Kartal, 179 milyon euroluk gol makinesiyle her konuda anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer operasyonu devam ediyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez 179 milyon euroluk gol makinesiyle el sıkıştı.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, Di Maria transferinde mutlu sona yaklaştı. Arjantinli dünya yıldızı ile her konuda anlaşmaya varıldı. Kartal'ın Arjantinli süper yıldıza yıllık 5 milyon euro ödeyeceği öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibin ayrıca golcü oyuncuya 2.5 milyon euro imza parası ödeyeceği iddia edildi.

Sözleşmenin 1+1 yıllık olacağı öğrenilirken Beşiktaş'ın yeni sezondaki dış saha formasını da Di Maria ile tanıtacağı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Benfica forması altında görev aldığı 48 karşılaşmada görev alan Arjantinli yıldız, bu karşılaşmalarda takımına 17 gol 15 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 36 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçmişte Real Madrid, Juventus ve PSG gibi dev takımların formasını terleten 36 yaşındaki süper yıldız, futbol kariyeri boyunca görev aldığı 768 karşılaşmada 179 gol 267 asiste imza attı

Ángel Di María - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN