Beşiktaş yeni golcüsünü Hollanda'da buldu! Kartal'a 7,5 milyon euroluk gol makinesi

Beşiktaş yeni golcüsünü Hollanda'da buldu! Kartal'a 7,5 milyon euroluk gol makinesi

Devre arasında gol yollarını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, 7,5 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı, Avrupa Ligi'nde ise başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Beşiktaş, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Son maçlara gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş, devre arasında hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü 7,5 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, İspanyol ekibi Real Sociedad'da beklenen katkıyı ortaya koyamayan golcü oyuncu Sheraldo Becker için harekete geçti.

Sheraldo Becker alimenta rumores sobre su salida de la Real Sociedad - Estadio Deportivo

Golcü oyuncunun Beşiktaş'a transfer olma konusunda oldukça istekli olduğu öne sürüldü. Hücum hattında her pozisyonda görev alabilen golcü oyuncu bu sezon 9 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Güncel piyasa değeri 7,5 milyon euro olan golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca 438 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 50 gol 61 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN