Beşiktaş transfere doymuyor! Kartal transfer döneminin son gününde bir transferi daha bitirdi...

Beşiktaş transfere doymuyor! Kartal transfer döneminin son gününde bir transferi daha bitirdi...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer döneminin son gününde takviye çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, bu kez hücum hattını güçlendirdi.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transferin son gününde üçüncü transferini bitirdi. Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muci ve Libyali ön libero Al-Musrati'yi kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, bu kez hücum hattını güçlendirdi.

Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 11 Ocak'ta başlayan transfer döneminin son gününde düğmeye bastı.

Transfer sezonun başladığı günden bu yana Rosier, Onana ve Bailly ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan siyah-beyazlı ekip; Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci ve Al-Musrati'nin ardından bir takviye daha yaptı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, Hollanda ekibi De Graafschap forması giyen Başar Önal’ı kadrosuna kattı.

Bu sezon 25 karşılaşmada görev alan 19 yaşındaki genç yetenek, takımına 7 gol 4 asistlik katkı sundu. Siyah-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.Başar Önal - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN