Beşiktaş transferde durmak ne bilmiyor! Hasan Arat Milli yıldıza kancayı taktı. 16 milyon euroya imzayı atıyor, hayırlı olsun

Beşiktaş transferde durmak ne bilmiyor! Hasan Arat Milli yıldıza kancayı taktı. 16 milyon euroya imzayı atıyor, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Hücum Hattına birçok yıldızı takviye eden siyah-beyazlılar bu sefer defans hattını güçlendirmek için hazırlıklara başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş transferde durmak ne bilmiyor! Hasan Arat Milli yıldıza kancayı taktı. 16 milyon euroya imzayı atıyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılar defan hattı için sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş transferde drumak ne bilmiyor! Başkan Hasan Arat Milli yıldıza kancayı taktı. 16 milyon euroya imzayı atıyor, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE DURMAK NE BİLMİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Defans hattı için önemli isimlerle temas kuran siyah-beyazlılar sürpriz bir gelişmeye imza attı. Fotomaç'ta yer alan habere göre defans bölgesini sağlama almak isteyen Beşiktaş, milli oyuncu Merih Demiral için harekete geçti. EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla Avusturya maçında attığı 2 gol ve yaptığı bozkurt işareti sonrası UEFA'dan iki maç ceza almasıyla dünya gündemine oturan Merih Demiral için Beşiktaş harekete geçti.

yeni-proje-2024-07-21t131636-119.jpg

HASAN ARAT MİLLİ YILDIZA KANCAYI TAKTI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Eğer şartlar uygun olur ise başarılı stopere tekrar Süper Lig yolu görünebilir. Al Ahli satmak istiyor. Siyah beyazlılar, Merih Demiral için girişimlere başlarken, bu transferle hem üst düzey bir stoperi kadrosuna katacak hem de yerli rotasyonunu güçlendirip kontenjanı rahatlatacak. Al Ahli ile ilk temas kurulurken, Suudi Arabistan ekibi kapıyı 15 milyon Euro bonservisten açtı. Suudi Arabistan ekibinin istediği rakamı çok yüksek bulan Siyah beyazlı yönetim, kiralama formülünü devreye sokacak. Bir yandan Merih'le dirsek temasında olan Beşiktaş, Al Ahli'yi kiralama teklifine ikna edebilirse süreci hızlandıracak.

yeni-proje-2024-07-21t131918-347.jpg

26 yaşındaki A Milli oyuncunun Al Ahli ile 2026'ya kadar kontratı var. Geçtiğimiz sezon 21 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Merih Demiral'ın güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta formaları da giyen Merih Demiral, Alanya'da yaptığı patlama sonrası 8 milyon Euro'ya 2019'da Sassuolo'ya gitmiş ve hemen ardından 19.5 milyon Euro karşılığında Juventus'un yolunu tutmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN