Beşiktaş, 'Bumble' kullandığı iddia edilen Emirhan Delibaş ile yollarını ayırdı

Beşiktaş, 'Bumble' kullandığı iddia edilen Emirhan Delibaş ile yollarını ayırdı

Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah-Beyazlı ekip, 'Bumble' isimli flört uygulamasını kullandığı iddia edilen Emirhan Delibaş ile yollarını ayırdı.

Trendyol Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun yapılanmasına devam ediyor. Ancak Siyah-Beyazlılar, bugün sürpriz bir karara imza atarak takımın genç yeteneklerinden Emirhan Delibaş ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

besiktasta-mehmet-eksiden-emirhan-delibas-itirafi-o-zaman-takima-alinsa.jpg

Emirhan Delibaş'ın 'Bumble' isimli bir arkadaşlık uygulamasında profil oluşturduğu iddia edilmiş ve Siyah-Beyazlı taraftarlar futbolcuya tepki göstermişti. 21 yaşındaki futbolcu, çıkan bu iddialar hakkında yaptığı açıklamada ''Sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur'' ifadelerini kullanmıştı.

Emirhan Delibaş, bu sezon sadece 2 maçta toplam 14 dakika süre alabildi. Beşiktaş altyapısından çıkan Emirhan, geçen sezon Göztepe'de kiralık olarak forma giymişti. Genç futbolcunun, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 2 maçı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN