Beşiktaş tarihinde bir ilk! Rafa Silva bir ilki başardı

Beşiktaş tarihinde bir ilk! Rafa Silva bir ilki başardı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynanan rövanş maçında adeta şov yapan siyah-beyazlılarda Portekizli yıldız Rafa Silva, performansıyla taraftarları mest etti. Saha görüşü ve verdiği paslarla herkesi kendine hayran bırakan Silva, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Beşiktaş tarihinde bir ilk! Rafa Silva bir ilki başardı. İşte detaylara haberimizde...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar, dün akşam adeta şov yaptı. Özellikle Rafa Silva'nın performansı mest etti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş tarihinde bir ilk! Rafa Silva bir ilki başardı.

BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLK

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynanan rövanş maçına 1 gol ve 1 asistlik performansıyla damga vuran Rafa Silva, rakiplerini boş geçmiyor. Beşiktaş'ın 31 yaşındaki Portekizli yıldızı, ilk resmi maçına Süper Kupa'da Galatasaray karşısına çıkmıştı. Rafa Silva, bu karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans göstermişti.

yeni-proje-2024-08-30t120533-447.jpg

TARAFTARLAR BU İSTATİSTİKLE ÇILDIRACAK! RAFA SILVA BİR İLKİ BAŞARDI

Portekizli futbolcu, ligde ise sırasıyla Antalyaspor ve Samsunspor'a karşı forma giydi. Rafa Silva, iki karşılaşmada da 1 gol atmayı başardı. Deneyimli yıldız, Lugano ile oynanan ilk karşılaşmada ise 1 asist yapma başarısı göstermişti.

yeni-proje-2024-08-30t120546-666.jpg

Oynadığı 5 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans gösteren Rafa Silva, böylece 7 kez skor katkısı verdi ve hiçbir rakibini boş geçmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN