Beşiktaş-Lugano maçı bilet fiyatları açıklandı

Beşiktaş-Lugano maçı bilet fiyatları açıklandı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, 29 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edeceği maçın bilet fiyatları belli oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maçta İsviçre'de Lugano ile 3-3 berabere kalan siyah-beyazlılar, turu geçmek için Vodafone Park'ta sahaya çıkacak. Kritik karşılaşmanın bilet fiyatları ise belli oldu.

Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak biletler, yarın sabah 11.00'den itibaren alınabilecek. Bilet fiyatları, tribünlere göre değişiklik gösteriyor. En düşük bilet fiyatı 900 TL olurken, VIP tribün biletleri ise 16 bin TL’ye kadar çıkıyor.

İşte bilet fiyatlarının detayları:

Kuzey Üst: 900 TL
Kuzey Alt: 950 TL
Güney Üst: 950 TL
Güney Alt: 975 TL
Doğu Üst: 2.100 TL
Batı Üst: 2.600 TL – 3.500 TL
Doğu Alt: 3.750 TL – 4.750 TL
Batı Alt: 3.750 TL – 4.750 TL
VIP: 14.000 TL – 16.000 TL

Bu önemli maçta Beşiktaş, taraftar desteğini arkasına alarak turu geçmeyi hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına kalmak için sahaya çıkacak olan siyah-beyazlılar, Vodafone Park’taki atmosferle avantaj yakalamayı umuyor.

Beşiktaş taraftarları, takımlarını bu kritik karşılaşmada yalnız bırakmamak için yarın sabah itibarıyla biletlerini satın alabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN