Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını getiriyor! Hasan Arat 15 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını getiriyor! Hasan Arat 15 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını getiriyor! Hasan Arat 15 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi tam gaz devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş İngiliz devinin 19'luk yıldızını getiriyor! Hasan Arat 15 milyon euroya imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ İNGİLİZ DEVİNİN 19'LUK YILDIZINI GETİRİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri durmak bilmiyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecanlandırdı. Fanatik'te yer alan habere göre Siyah-beyazlı ekip, Chelsea'nin yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak için İngiliz ekibini bekliyor.

yeni-proje-2024-08-29t130839-720.jpg

HASAN ARAT 15 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Siyah-Beyazlılar’ın bu bölge için düşündüğü ilk isim, Angelo Gabriel. 19 yaşındaki Brezilyalı ve kulübü Chelsea ile kiralama konusunda anlaşma sağlanmış olmasına karşın teknik direktör Enzo Maresca’nın bu oyuncunun kalıp kalmayacağı konusunda henüz karar vermemiş olması ve satın alma opsiyonu konusundaki anlaşmazlık, transfer sürecinin uzamasına yol açtı.

yeni-proje-2024-08-29t130853-910.jpg

Chelsea’den haber bekleyen Beşiktaş’ın kanat adayları listesindeki ikinci isim, Benfica’da forma giyen 31 yaşındaki Portekizli Joao Mario. Angelo transferi gerçekleşmezse Joao Mario ile masaya oturulacak. Beşiktaş'ın, Angelo noktasında tercihi ise satın alma opsiyonlu kiralama üzerine. Ancak opsiyonda zorunluluk oluşturacak madde istenmiyor. Görüşmeler devam ederken siyah-beyazlıların kanat transferini gelecek hafta noktalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN