Beşiktaş golcü ismiyle yollarını ayırıyor! Yeni takımı belli oldu: Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş golcü ismiyle yollarını ayırıyor! Yeni takımı belli oldu: Resmi açıklama an meselesi...

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş, yıldız golcüsüyle yollarını ayırma kararı aldı. Golcü oyuncunun yeni durağı belli oldu.

Süper Lig'de yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasına devam eden siyah-beyazlı ekip, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun hayata soktuğu yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş, golcü ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran, Ante Rebic, Tayfur Bingöl, Amir Hadziahmetovic ve Montero ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip bu kez de Jackson Muleka ile yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, 2022 yılında 3,35 milyon euro bonservis bedeliyle takıma kattığı golcü oyuncu Jackson Muleka ile ayrılık yaşama kararı aldı.

Beşiktaş'ın Jackson Muleka'dan kazanacağı gelir - Transferde anlaşmalar sağlandı | Transfermarkt

Kartal, golcü oyuncunun satın alma opsiyonu kiralık transferi için Al-Kholood ile her konuda anlaşma sağladı. Jackson Muleka, sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için kısa süre içerisinde Arabistan’a uçacak.

Beşiktaş forması altında 80 müsabakada görev alan Muleka, takımına 15 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN