Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaşacak. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getirecek

Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaşacak. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getirecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst süte geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaşacak. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer bombaları peş peşe geliyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaşacak. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getirecek.

BEŞİKTAŞ ESKİ AŞKINA KAVUŞUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda bir transfer bombası daha gündeme geldi. Akşam'da yer alan habere göre Anderson Talisca konusunda Al Nassr'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Suudi basını, Brezilyalı yıldızın yeni sezonda takımda düşünülmediğini aktardı. Yıldız oyuncu şimdiden siyah-beyazlılarla anılmaya başlandı.

yeni-proje-2024-08-28t110550-454.jpg

HASAN ARAT MASAYA OTURUP ANLAŞACAK! 13 MİLYON EURO ÖDEYİP İSTANBUL'A GETİRECEK

Süper Lig ekiplerinin gözdesi Anderson Talisca konusunda Al Nassr'da yeni gelişmeler dikkat çekiyor. Suudi Arabistan ekibi, transfere hız verirken elindeki isimler konusunda da yeni kararlara hazırlanıyor. Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr, aralarında Anderson Talisca'nın da bulunduğu dört yıldızı hakkındaki kararını verdi.

yeni-proje-2024-08-28t110606-717.jpg

Arap basınında yer alan habere göre; Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr; Anderson Talisca, Alex Telles, Otavio ve Sadio Mane hakkındaki kararını verdi. Suudi ekibinin, bu dört yıldızla da yollarını ayırmaya sıcak baktığı belirtildi. Gözler ise Beşiktaş kanadına çevrildi. Siyah-beyazlıların yeni teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN