Beşiktaş Dolmabahçe'de hata yapmadı

Beşiktaş Dolmabahçe'de hata yapmadı

Beşiktaş, Süper Lig’in 2’nci haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, mücadeleyi 10 kişi tamamlayan rakibini gol düellosu tadında geçen maçta 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri sezona 2’de 2 yaparak başladı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Beşiktaş, 92 gün sonra Dolmabahçe’de taraftarının önünde sahaya çıkarken teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, son oynadıkları maçın ilk 11’inde Masuaku’nun yerine sol bekte Emirhan Topçu’yu görevlendirdi.

Henüz 23. saniyede Antalyaspor öne geçti. Yapılan pas hatasında top de Streek’in önünde kaldı. Bu oyuncu pasını sol kanatta bulunan Larsson’a verdi.

1kapak-002.jpg

Larsson’un bekletmeden pasında ceza sahası içinden vuruşunu yapan Samudio fileleri buldu: 0-1. 13. dakikada skora denge geldi. Rafa Silva’nın derin pasında savunmanın arkasına hareketlenen Immobile, sağ çaprazdan gelişine vurdu. Meşin yuvarlak yakın direğe çarparak ağlarla buluştu: 1-1. 23. dakikada Beşiktaş öne geçti. Kaleden atılan uzun pasta Immobile’nin kafayla indirdiği topu Semih kontrol etti. Semih, sol çaprazda Veysel’den sıyrıldıktan altıpas çevresindeki Immobile’ye pasını aktardı. İtalyan yıldız, yakın mesafeden yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi: 2-1. Beşiktaş, ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

Mücadelenin 51. dakikasında skora denge geldi. Erdoğan’ın sağ kanattan ortasında Samudio, Svensson’un üzerinden kafayla ağları buldu: 2-2. 56. dakikada Beşiktaş yeniden öne geçti. Hızlı hücumda Rashica’nın derin pası ile savunma arkasına sarkan Rafa Silva, karşı karşıya pozisyonda net bir vuruşla ağları sarstı: 3-2. 63. dakikada Güray, Silva’ya yaptığı sert müdahalenin ardından VAR uyarısı ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 66. dakikada Emirhan kafayla ağları buldu ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. 90+5’te Ndour’un pasında Muçi, net bir vuruşla ağları buldu ve Beşiktaş 4-2 ile ligde 2’de 2 yaptı.

DOLMABAHÇE’DE İLK HEYECAN

1kapak-001.jpg

Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, yeni sezonda ilk kez seyircisinin önüne çıktı. Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ilk defa Dolmabahçe’de taraftarın önüne çıkarken, tribünlerden büyük destek aldı. Öte yandan Beşiktaş’ta yeni transferler Immobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour Dolmabahçe’de ilk defa yer alırken, müsabaka öncesi ısınma bölümünde taraftarlar yeni transferleri tek tek tribünlere çağırdı. Ayrıca Tüpraş Stadyumu’nda bir dizi yenilik dikkat çekti. Stadın çatısı yenilenirken, daha önce sadece beyaz olan kale ağlarını siyah ve beyaz olarak değiştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN