Beşiktaş bombayı patlattı! 45 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imzayı attı...

Beşiktaş bombayı patlattı! 45 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imzayı attı...

Sezona dikkat çekici bir başlangıç yapan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig'de sezona 3'te 3 yaparak başlayan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katarak çarpıcı bir transfer hamlesine imza attı.

Transfer döneminin başından bu yana Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokha transferlerini tamamlayan Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yaptı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, Portekiz devi Benfica formasını terleten Portekizli hücum oyuncusu Joao Mario’yu kadrosuna kattı. Portekizli oyuncu sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için İstanbul’da olacak.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu için bugüne dek toplamda 45,98 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Portekizli hücum oyuncusu geçen sezon Benfica forması altında 51 karşılaşmada görev alırken 9 gol 4 asiste imza attı.

Portekizli futbolcu, futbol kariyeri boyunca ise 441 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 61 gol 84 asiste imza attı. Kartal'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sol kanada Joao Mario hamlesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN