Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı! Kartal bir bombayı daha patlattı...

Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı! Kartal bir bombayı daha patlattı...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, transferi resmen açıkladı.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sürdüren Beşiktaş, bir bombayı daha patlattı. Kartal, kadrosuna bir ismi daha kattığını resmen açıkladı.

Süper Lig'de yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş'ta transfer operasyonu sürüyor. Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlı ekip, savunmasına bir takviye daha yaptı.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, defans hattına bir transfer daha yaptığını resmen açıkladı.

Kartal, son olarak Bundesliga ekiplerinden FC Augsburg forması giyen Nijerya asıllı Alman stoper Felix Uduokhai’yi 2024-2025 sezonu sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Alman savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon Alman ekibinde 33 karşılaşmada görev alan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı.

Felix Uduokhai İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN