Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor! 1 yıllık anlaşma: Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor! 1 yıllık anlaşma: Resmi açıklama an meselesi...

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez orta sahasına takviye yapıyor. Kartal, yeni orta sahasını Fransa'da buldu.

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Karadeniz ekibi Samsunspor'un konuğu olacak Beşiktaş, bir transferi daha bitiriyor. Transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran siyah-beyazlı ekip, yeni orta sahasına kavuşuyor.

Süper Kupa'da karşılaştığı Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek sezona kupayla giriş yapan Beşiktaş, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, bu kez de orta saha transferi için kolları sıvadı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Fransız devi PSG formasını terleten Cher Ndour’un kiralık transferi için Fransız ekibiyle yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kaydetti.

Siyah-beyazlı ekibin 20 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuyla görüşmelere devam ettiği belirtildi. İtalyan orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi halinde bir sezon boyunca siyah-beyazlı formayı kiralık olarak terletecek.

Beşiktaş'tan Ndour harekatı - Duhuliye

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan olan 1,90 boyundaki İtalyan orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Braga formasını terletti. Genç yetenek, Portekiz ekibinde 11 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN