Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal bu kez de forvet transferinde mutlu sona ulaştı...

Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal bu kez de forvet transferinde mutlu sona ulaştı...

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez de 9 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, yeni golcüsünü İsviçre'de buldu.

Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista ve Portekizli golcü Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez de forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, yeni golcüsünü İsviçre'de buldu.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Cenk Tosun, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'nın ardından forvet transferinde de mutlu sona ulaştı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, İsviçre ekibi Yverdon Sport formasını terleten İspanyol golcü Kevin Carlos transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor! Kevin Carlos'ta geri sayım - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor

Siyah-beyazlı ekibin, 23 yaşındaki golcü oyuncunun transferi için İsviçre ekibiyle anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Kartal'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 23 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 36 karşılaşmada 14 gol 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN