Beşiktaş Avrupa'da iç sahada galibiyete hasret

Beşiktaş Avrupa'da iç sahada galibiyete hasret

Avrupa Ligi'ndeki 2. hafta karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, son 16'ya kalma şansını zora soktu. Kartal, Avrupa'da iç sahada galibiyete hasret kaldı.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u konuk eden Beşiktaş, Alman rakibine karşı üstün bir ortaya koymasına rağmen sahadan puansız ayrıldı. Kartal, Avrupa Ligi'ndeki 2. haftayı da mağlup olarak tamamlayan siyah-beyazlı ekip, iç sahada galibiyete hasrret kaldı.

Geçen hafta deplasmanda alınan Ajax yenilgisi sonrasında dün akşam Eintracht Frankfurt'a 1-3 ile boyun eğen Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde 2. haftayı da son sırada tamamladı. -6 averaj ile son sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, son 16'ya kalma şansını zora soktu.

Opta'nın aktardığına göre; Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ın ön eleme maçları hariç olmak üzere iç sahada yaşadığı en uzun mağlubiyet serisi yedi maça çıktı.

Kartal, 6 Kasım'da 4. hafta karşılaşmasında Malmö ile mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN