Benfica bu kez de Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı! Kerem Aktürkoğlu devreye girecek...

Benfica bu kez de Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı! Kerem Aktürkoğlu devreye girecek...

Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosunda barındıran Portekiz devi Benfica bu kez Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katan Portekiz devi Benfica, bu kez de Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı. Portekiz ekibi, transferde çarpıcı bir hamleye daha imza atmaya hazırlanıyor.

A Spor'un haberine göre; Yaz transfer döneminde 12 milyon euro karşılığında Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katan Benfica, gözünü Kadıköy'e dikti.

Devre arasında orta sahasını güçlendirme kararı alan Portekiz devi, İsmail Yüksek'e kancayı taktı. Portekiz ekibinin teknik adamı Bruno Lage'nin milli orta saha oyuncusunun transferi konusunda ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Avrupa'da futbol oynama isteği olan milli orta saha oyuncusunun Benfica hakkında Kerem Aktürkoğlu'ndan bilgi alacağı iddia edildi.

İsmail Yüksek - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN