Barış Alper Yılmaz Galatasaray'a veda ediyor: Dünya devine transfer olacak: Tarihe geçecek bonservis bedeli...

Barış Alper Yılmaz Galatasaray'a veda ediyor: Dünya devine transfer olacak: Tarihe geçecek bonservis bedeli...

Özellikle geçen sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken A Milli yıldız Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız ismi, dünya devine transfer olma konusunda oldukça istekli.

Geride bıraktığımız sezon boyunca ortaya koyduğu performansla dev takımları peşinden sürükleyen A Milli Takım ve Galatasaray'ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız ismi, dünya devine imza atmak için geri sayıma geçti.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'a veda etmeye hazırlanıyor. Özellikle EURO 2024'te ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, dev takımların radarına girdi.

Akşam'ın haberine göre; İngiliz devi Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

İngiliz devinin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için Galatasaray ile yakın zamanda masaya oturacağı öne sürüldü. Liverpool'un bu transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkarttığı iddia edildi.

West Ham, Brighton ve Dortmund'un da Barış Alper Yılmaz'ı transfer listesine aldığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutmak istediği iddia edilirken yıldız futbolcunun İngiliz devine transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

2027 yılına dek Galatasaray ile sözleşmesi bulunan yıldız orta saha oyuncusu, 30 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olması halinde yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan Türk futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN