Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Ballon d'Or'u kim alacak?

Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Ballon d'Or'u kim alacak?

Futbolda gözler en iyilerin seçileceği Ballon d'Or ödül törenine çevrildi. Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Ballon d'Or'da hangi futbolcular favori konumunda.

Futbol dünyasının en iyileri, 28 Ekim'de Fransa'nın başkenti Paris'teki törende Altın Top (Ballon d'Or) ödüllerini alacak. TSİ 22.45'te, başlayacak ödül töreninin Tivibu Spor 2 ve Tivibu Spor Youtube üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Inter forması giyen Milli Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu da Ballon d'Or'a aday gösterildi.

Törende En İyi Kadın Futbolcu, En İyi Erkek Futbolcu, En İyi Kadın Teknik Direktör, En İyi Erkek Teknik Direktör, Kadınlarda En İyi Kulüp, Erkeklerde En İyi Kulüp kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

Ballon d'Or adayları şu şekilde:
Jude Bellingham, Ruben Dias, Phil Foden, Federico Valverde, Emiliano Martinez, Erling Haaland, Nico Williams, Granit Xhaka, Artem Dovbik, Toni Kroos, Vinicius Junior, Dani Olmo, Florian Wirtz, Martin Ödegaard, Mats Hummels, Rodri, Harry Kane, Declan Rice, Vitinha, Cole Palmer, Dani Carvajal, Lamina Yamal, Bukayo Saka, Hakan Çalhanoğlu, William Saliba, Kylian Mbappe, Lautaro Martinez, Ademola Lookman, Antonio Rüdiger, Alejandro Grimaldo.

GEÇEN SENE MESSİ KAZANDI

Yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü geçen sene Arjantinli futbolcu Lionel Messi kazandı. Messi, kariyerinde 8. kez bu ödülün sahibi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN