Aziz Yıldırım bu kez de takımda gönderdiği Alex'i hedef aldı! 'Saha dışında...'

Aziz Yıldırım bu kez de takımda gönderdiği Alex'i hedef aldı! 'Saha dışında...'

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonunda yapılacak seçim öncesinde sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Alex de Souza hakkında çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, 2012 yılında Fenerbahçe'den gönderdiği Alex de Souza'yı hedef aldı. Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekibin eski yıldızına yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son günlerde Ali Koç, Acun Ilıcalı ve İsmail Kartal ile demeç savaşına giren Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, bu kez de Antalyaspor'a teknik adam olarak imza atan sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Alex'i hedef aldı.

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon adlı programa katılarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Yıldırım, Alex hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Alex de Souza'nın saha dışındaki karakterini beğenmediğini vurgulayan Yıldırım, Brezilyalı futbol adamı hakkında kendisine yöneltilen soruyu "Alex sahada bir numara. Ama saha dışında öyle değilmiş" diyerek yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN