Aziz Yıldırım bu kez de İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Kendi başkan ve yöneticilerini havale etsin, onu ben antrenör yaptım'

Aziz Yıldırım bu kez de İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Kendi başkan ve yöneticilerini havale etsin, onu ben antrenör yaptım'

Son dönemde Ali Koç ve Acun Ilıcalı'ya yönelik çarpıcı açıklamalara imza atan Aziz Yıldırım, bu kez de kendisini Allah'a havale ettiğini açıklayan İsmail Kartal'ı hedef aldı.

Pazar günü Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı ve Ali Koç'un ardından bu kez de İsmail Kartal'ı hedef aldı. Kartal'ın Yıldırım'ın açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Sports Digitale Youtube kanalına konuk olarak Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'deki görevine son verilen İsmail Kartal'ın kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

"ONU BEN ANTRENÖR YAPTIM"

Kartal'ın 0-1 sona eren Galatasaray derbisi sonrasındaki "Seçimlerle ilgili hocalar geldi gitti, oyuncularım demoralize oldu, biz olmadık. Farklı organizasyonlarla oyuncularımın motivasyonunu yükseltmeye çalıştık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Bir derbi öncesinde hocayla anlaşmalar, açıklamalar Fenerbahçelilere yakışmaz." açıklamalarına karşılık veren Yıldırım, şunları söyledi:

"İsmail Kartal, "Allah'a havale ettim" diyor da o zaman kendi başkan ve yöneticilerini havale etsin. Çünkü onlar daha önce konuştuklarını söylüyorlar. İsmail Kartal'ı da ben antrenör yaptım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN