Aslan istedi Beşiktaş imzayı attırdı! Kartal'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Portekiz'in süper yıldızı imzayı attı...

Aslan istedi Beşiktaş imzayı attırdı! Kartal'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Portekiz'in süper yıldızı imzayı attı...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan golcüyü kadrosuna katarak dikkat çekici bir hamleye imza attı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katarak çarpıcı bir transfere imza attı.

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. İlk olarak Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez hücum hattını güçlendirdi.

Yeni sezonda Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, transferde bombayı patlattı. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan golcüyü kadrosuna katarak sarı-kırmızılı rakibine transfer çalımı attı.

Kartal, Portekiz devi Benfica ile yollarını ayıran Portekizli golcü Rafa Silva ile anlaşma sağladı. Transferi resmen açıklayan siyah-beyazlı ekip, golcü oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

Golcü oyuncu siyah-beyazlı forma altındaki ilk açıklamasında "Taraftara verebileceğim söz zaferler ve kupalar kazanmak için olabildiğince çok çalışacağım. Bunun sözünü verebilirim. Burayı seçmem kolay oldu. Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Taraftarın atmosferini, nasıl bir atmosfer yarattıklarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok. heyecanlıyım. Zaferler kazanmak ve kupalar kazanmak için söz veriyorum. Büyük mutlulukla giyiyorum bu formayı. Herkese teşekkür ediyorum destekleri için. Taraftarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayız." ifadelerini kullandı.

Rafa Silva Beşiktaş için İstanbul'da: Yeni sezon forması görücüye çıktı

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 501 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 131 gol 97 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN